Σταθερά Χαμηλές Τιμές
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 4 τρόποι πληρωμής
3 ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΒΗΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου
Κερδίζεις {{cartTotalPoints}} πόντους
Υπολείπονται {{1000 -cartTotalPoints}} πόντοι για να φτάσετε στους 1000 & να μπορείτε να εξαργυρώσετε!

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Προτεινόμενα προϊόντα
Αναζήτηση

BLOG

Καθαρισμός εξωτερικών χώρων σε 4 απλά βήματα

Καθαρισμός εξωτερικών χώρων σε 4 απλά βήματα
Η καθαριότητα των εξωτερικών χώρων του σπιτιού μας είναι μια εποχική εργασία που απαιτεί αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί. Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, σας έχουμε τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθείτε για να γυαλίσει το μπαλκόνι σας σε λίγη μόνο ώρα και χωρίς κόπο.
Δείτε παρακάτω τα 4 απλά βήματα και αλλάξτε την όψη του εξωτερικού σας χώρου και χαρείτε το όλο το χρόνο!

Αφαιρέστε τα αντικείμενα από το μπαλκόνι
Τι πιο εύκολο από έναν άδειο χώρο προς καθαριότητα; Ως πρώτο βήμα, αφαιρέστε όλα τα αντικείμενα (γλάστρες, τραπεζάκια, καρέκλες) από το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας για να διευκολύνετε τη διαδικασία και να μην διαβρώσετε τα αντικείμενα.

Μούχλα στα πλακάκια; Σας εχω..
Μια είναι η λύση για την αντιμετώπιση της μούχλας στα πλακάκια. Ρίξτε μικρή ποσότητα χλωρίνης διαλυμένης σε νερό, αφήστε την να δράσει για μερικά λεπτά τρίψτε το σημείο κατόπιν ξεπλύνετε καλά. Αν η μούχλα επιμένει επαναλάβετε τη διαδικασία ακόμη και με αδιάλυτη χλωρίνη.

*Προσοχή: Φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες του προϊόντος και ενημερωθείτε σχετικά με τη συμβατότητα που θα έχει στο υλικό που θέλετε να το χρησιμοποιήστε. Έτσι θα αποφύγετε τυχόν διαβρώσεις.

Βεράντα χωρίς καναπέ… δεν γίνεται
Γι’ αυτό, σας έχουμε την καλύτερη λύση για εύκολο καθαρισμό των μαξιλαριών αλλά και των μαλακών επιφανειών. Τινάξτε τα μαξιλάρια καλά και όσο πιο συχνά μπορείτε μέσα στο χρόνο. Έπειτα, εφόσον διαθέτουν αφαιρούμενα καλύμματα, αφαιρέστε τα και πλύντε τα, προκειμένου να αφαιρεθούν σκόνες και υπολείμματα.

Απολύμανση πατώματος
Μη ξεχνάτε πως η απολύμανση είναι το Α και το Ω ενός καθαρού χώρου. Διαλύστε σε νερό το Klinex καθαριστικό πατώματος χωρίς χλώριο, και περάστε όλη την εξωτερική επιφάνεια του πατώματος της βεράντας ή του μπαλκονιού σας. Έτσι θα έχετε τέλεια απολύμανση χωρίς χλώριο για του μικρούς αλλά και τετράποδους φίλους μας και υπέροχο λουλουδένιο άρωμα.