Σταθερά Χαμηλές Τιμές
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 4 τρόποι πληρωμής
3 ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΒΗΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου
Κερδίζεις {{cartTotalPoints}} πόντους
Υπολείπονται {{1000 -cartTotalPoints}} πόντοι για να φτάσετε στους 1000 & να μπορείτε να εξαργυρώσετε!

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Προτεινόμενα προϊόντα
Αναζήτηση

BLOG

5 TIPS μακιγιάζ που θέλεις να είχες μάθει νωρίτερα!

5 TIPS μακιγιάζ που θέλεις να είχες μάθει νωρίτερα!

Θα ήθελες να αναβαθμίσεις εύκολα το μακιγιάζ σου χωρίς να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα αλλά αντιθέτως να εξοικονομήσεις κιόλας; Επειδή είμαστε σίγουροι πως η απάντησή σου είναι ναι, συγκεντρώσαμε 5 τέτοια tips και σου τα παρουσιάζουμε χωρίς άλλη καθυστέρηση.

     1. Το παγωμένο μολύβι

Πριν χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε, κλασικό και όχι μηχανικό, μολύβι χειλιών ή ματιών έχεις, βάλτο για ένα λεπτό στην κατάψυξη. Με αυτόν τον τρόπο αν χρειαστεί να το ξύσεις, δεν θα σπάσει. Συχνά τα μολύβια όταν τα ξύνουμε σπάνε και αναγκαζόμαστε να τα ξύσουμε ξανά με αποτέλεσμα να ‘’χαλάμε’’ όλο το μολύβι χωρίς λόγο. Με το κόλπο αυτό δεν θα έχεις πια αυτό το πρόβλημα και τα μολύβια σου θα σου κρατάνε πολύ περισσότερο.

     2. Το καυτό ψαλίδι

Όταν φτάσεις στο σημείο του μακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσεις το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου, λίγο πριν βάλτο κάτω από ζεστό νερό και άστο να τρέξει πάνω του, απλώς ζεστό δεν θέλουμε καυτό. Στη συνέχεια χρησιμοποίησέ το κανονικά όπως θα έκανες. Ένα ζεστό ψαλίδι έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα και θα κάνει τις βλεφαρίδες σου πιο μεγάλες και γυριστές.

     3. Καμουφλαρισμένο hangover

Ξενύχτισες και το άλλο πρωί δεν θέλεις να φαίνεται η κούραση στο βλέμμα σου; Σου έχουμε τη λύση! Επίλεξε να βάλεις ένα μολύβι ματιών σε nude απόχρωση, στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του κάτω βλεφάρου. Θα αναδείξει τα μάτια σου και κανείς δεν θα ξέρει το μυστικό σου!

     4. Οι βρεγμένες σκιές

Πριν εφαρμόσεις τις σκιές στα μάτια σου βρέξε λίγο το πινέλο σου. Προσοχή, δεν πρέπει να είναι πολύ βρεγμένο για να μην δημιουργήσει υγρασία στη σκιά σου. Για να είσαι σίγουρη, αφού βρέξεις το πινέλο σου μπορείς να το σκουπίσεις ταμποναριστά με ένα χαρτομάντιλο. Μετά χρησιμοποίησε κανονικά τη σκιά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις περισσότερη ένταση αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια στη σκιά που έχεις επιλέξει για το μακιγιάζ των ματιών σου.

     5. Η λευκή βάση

Πριν ξεκινήσεις με το μακιγιάζ των ματιών, μπορείς για βάση να χρησιμοποιήσεις και κάτι άλλο εκτός από το αγαπημένο μας eye primer. Μία άλλη εξίσου καλή επιλογή είναι η λευκή σκιά. Θα χαρίσει διάρκεια και σταθερότητα στο μακιγιάζ σου αλλά ταυτόχρονα λόγω του φωτεινού της χρώματος θα αναδείξει και όποια σκιά βάλεις από πάνω της.