Σταθερά Χαμηλές Τιμές
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 4 τρόποι πληρωμής
3 ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΒΗΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου
Κερδίζεις {{cartTotalPoints}} πόντους
Υπολείπονται {{1000 -cartTotalPoints}} πόντοι για να φτάσετε στους 1000 & να μπορείτε να εξαργυρώσετε!

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Προτεινόμενα προϊόντα
Αναζήτηση

BLOG

Tips για εύκολο καθαρισμό σπιτιού

Tips για εύκολο καθαρισμό σπιτιού
Η γενική καθαριότητα του σπιτιού μας αποτελεί μια χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία για όλους μας με αποτέλεσμα όλοι να θέλουμε να την αποφύγουμε. Γι’ αυτό, σας έχουμε τη λύση να μετατρέψετε τη γενική καθαριότητα σε μια ευχάριστη και γρήγορη διαδικασία.
Δείτε παρακάτω πως θα κάνετε γενική καθαριότητα σε 4 απλά βήματα!


Ξεκινήστε από πάνω προς τα κάτω
Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν πρέπει να κάνουμε γενική καθαριότητα στο σπίτι μας είναι το κατέβασμα των κουρτινών και η αφαίρεση των καλυμμάτων. Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος έναρξης της καθαριότητας είναι το ξεσκόνισμα. Έτσι, η σκόνη και τυχόν σκουπιδάκια θα πέσουν στο πάτωμα χωρίς να λερώσουν καναπέδες που θα είναι ακάλυπτοι. Στη συνέχεια μπορείτε ανενόχλητοι να αφαιρέσετε καλύμματα και κουρτίνες.

Μη ξεχνάτε τα “κρυφά” σημεία
Με τον όρο “κρυφά σημεία¨αναφερόμαστε στα σημεία του σπιτιού που δεν εντοπίζονται με τη πρώτη ματιά και δεν καθαρίζουμε τόσο συχνά. Το νόημα της γενικής καθαριότητας ωστόσο, είναι η καθαριότητα όλων των σημείων του σπιτιού και όχι όσα βλέπει η πεθερά. Για το λόγο αυτό, δεν ξεχνάμε να καθαρίσουμε απορροφητήρες, σημεία πίσω από τους καναπέδες που συσσωρεύουν ακάρεα και σκόνη, το σημείο πίσω από την κουζίνα και το ψυγείο που σίγουρα δεν συνηθίζουμε να καθαρίζουμε.

Πάντοτε χρειάζεται μια καλή απολύμανση
Σίγουρα έχετε δει ντοκιμαντέρ και έχετε διαβάσει άρθρα σχετικά με τα μικρόβια & τους μικροοργανισμούς που συσσωρεύονται και αναπαράγονται τόσο στη κουζίνα όσο και στο μπάνιο. Γι’ αυτό δεν ξεχνάμε ποτέ την καθημερινή απολύμανση των εστιών της κουζίνας όπως πάγκοι, εστία κουζίνας, νεροχύτες, καθώς και του νιπτήρα, της ντουζιέρας αλλά και της λεκάνης του μπάνιου.

Τακτοποίηση ντουλάπας
Η ντουλάπα αποτελεί εφιάλτη για πολλούς από εμάς. Ιδιαίτερα την περίοδο της γενικής καθαριότητας καθώς και της αλλαγής εποχής, η διαδικασία τακτοποίησης και ταξινόμησης της ντουλάπας μπορεί να διαρκέσει ώρες. Αν όμως αυτή η διαδικασία γινόταν συχνότερα μέσα στο χρόνο, σίγουρα δεν θα χρειαζόμασταν τόσες ώρες για συμμάζεμα και δεν θα αποτελούσε εφιάλτη για κανένα μας. Φροντίστε λοιπόν, κάθε φορά που προσθέτετε φρεσκοπλυμένα ρούχα στη ντουλάπα σας, να τα τακτοποιείτε εκείνη τη στιγμή στη θέση που ανήκουν.