Σταθερά Χαμηλές Τιμές
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 4 τρόποι πληρωμής
3 ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΒΗΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου
Κερδίζεις {{cartTotalPoints}} πόντους
Υπολείπονται {{1000 -cartTotalPoints}} πόντοι για να φτάσετε στους 1000 & να μπορείτε να εξαργυρώσετε!

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Προτεινόμενα προϊόντα
Αναζήτηση

BLOG

Κραγιόν & μολύβια χειλιών: πώς να δημιουργήσετε τον τέλειο συνδυασμό!

Κραγιόν & μολύβια χειλιών: πώς να δημιουργήσετε τον τέλειο συνδυασμό!
Ψάχνεις τον τέλειο συνδυασμό για τα χείλη σου; Το να ταιριάξεις κραγιόν και μολύβια χειλιών δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά με μερικά μικρά κόλπα μπορείς να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ!
Μερικές φορές το κραγιόν δεν αρκεί για τέλειο μακιγιάζ χειλιών... χρειάζονται και μολύβια χειλιών. Συχνά παραβλέπονται ή υποτιμώνται, τα μολύβια χειλιών είναι στην πραγματικότητα αναντικατάστατοι σύμμαχοι στην ενίσχυση του μακιγιάζ μας. Και μόλις βρείτε τον τέλειο συνδυασμό κραγιόν και μολυβιού, τελειώσατε!

Ποιες είναι όμως οι χρήσεις των μολυβιών χειλιών; Πρώτα απ 'όλα, είναι ένα προϊόν που μπορεί να ενισχύσει τη γραμμή των χειλιών και να επαναπροσδιορίσει την άκρη των χειλιών, διορθώνοντας μικρά ελαττώματα και δίνοντας ένα πιο καθορισμένο σχήμα. Καθιστά επίσης δυνατό να φτάσετε στις γωνίες του στόματος που είναι δύσκολο να μακιγιάζετε και βελτιώνει την απόδοση του κραγιόν, τόσο ως προς το φινίρισμα όσο και ως προς τη διάρκεια.

Tips & Tricks για να επιλέξετε το τέλειο μολύβι χειλιών
Ακόμα και με μολύβια χειλιών, όμως, μπορεί να πάθεις μια μικρή καταστροφή! Ένα λάθος χρώμα, μια ακατάλληλη υφή και το μακιγιάζ σας δεν θα έχουν πλέον την ίδια απόδοση. Ακολουθούν μερικές συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το μολύβι χειλιών σας.

Προετοιμάστε τα χείλη σας με ένα nude μολύβι
Είναι ένα ελάχιστα γνωστό αλλά δημοφιλές κόλπο μεταξύ των εξαρτημένων ομορφιάς, επειδή δημιουργεί μια πιο ανοιχτή, πιο ομοιόμορφη βάση που θα κάνει την απόχρωση του κραγιόν που επιλέξατε να φαίνεται ακόμα πιο ζωντανή.

Επιλέξτε ένα χρωματιστό μολύβι που ταιριάζει με το κραγιόν σας.
Αν θέλετε να περιγράψετε τα χείλη σας και να ορίσετε τις άκρες τους, αναζητήστε ένα μολύβι χειλιών που μοιάζει πολύ (αν όχι απόλυτα ίδιο) με το κραγιόν σας. Αποφύγετε τις υπερβολικές αντιθέσεις, εκτός και αν θέλετε να επιτύχετε ένα όμπρε αποτέλεσμα: σε αυτήν την περίπτωση, θυμηθείτε να ανακατέψετε το χρώμα.

Χρωματίστε όλα τα χείλη
Το μολύβι χειλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για να περιγράψει το περίγραμμα των χειλιών, αλλά και για να χρωματίσει ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών. Με αυτή την τεχνική τα χείλη θα φαίνονται πολύ πιο λεία και πιο ομοιόμορφα. Επιπλέον, η πλήρης πλήρωση των χειλιών με τις χρωστικές του μολυβιού κάνει οποιοδήποτε άλλο προϊόν που εφαρμόζεται μετά (όπως το κραγιόν) να διαρκεί πολύ περισσότερο.

Ας μιλήσουμε τώρα για συνδυασμούς!
Όπως είπαμε και πριν, η επιλογή κραγιόν και μολύβι χειλιών στο ίδιο χρώμα θα δώσει στο μακιγιάζ σας μια πιο φυσική και αρμονική εμφάνιση.

Με λίγα λόγια, υπάρχει κάτι για όλους και είμαστε σίγουροι ότι το να βρεις τον τέλειο συνδυασμό για το μακιγιάζ σου θα είναι πολύ εύκολο!