Σταθερά Χαμηλές Τιμές
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 4 τρόποι πληρωμής
3 ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΒΗΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου
Κερδίζεις {{cartTotalPoints}} πόντους
Υπολείπονται {{1000 -cartTotalPoints}} πόντοι για να φτάσετε στους 1000 & να μπορείτε να εξαργυρώσετε!

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Προτεινόμενα προϊόντα
Αναζήτηση

BLOG

Ποια είναι τα πινέλα για μακιγιάζ και ποιά η χρήση τους;

Ποια είναι τα πινέλα για μακιγιάζ και ποιά η χρήση τους;

Το μακιγιάζ είναι ένας τρόπος έκφρασης της δημιουργικότητας αλλα και της προσωπικότητάς σου. Η κάθε μια από εμάς επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει τον εαυτό της, αλλα για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο να υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία για το καλύτερο αποτελεσμα. Είτε λοιπόν ξεκινάς ως αχάρια στον κόσμο του μακιγιάζ είτε εισαι professional make up artist οι παρακάτω συμβουλές για τα must have πινέλα στο νεσεσέρ σου, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες.

Ποιά είναι λοιπόν τα βασικά πινέλα που χρειάζεσαι για ένα ολοκληρωμένο make up look;

Πινέλο Foundation:

Για τη βάση μας χρειαζόμαστε ένα πινέλο που μπορεί να καλύπτει αλλα και να απλώνει ομοιόμορφα το make up στην επιφάνεια του προσώπου. Το Pointed Foundation Brush #508 είναι η ιδανική επιλογή που διαθέτει μια κωνική κεφαλή για την εφαρμογή καθώς και το Angled Foundation Brush #507 μια γωνιακή κλίση η οποία επιτρέπει περεταίρω πρόσβαση σε σημεία που είναι λίγο πιο δύσκολα να τα καλυφθούν. Το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η επίπεδη επιφάνεια η οποία διευκολύνει την εφαρμογή.

Πινέλο Concealer:

Για μια πιο λεπτομερή κάλυψη κάτω από τα μάτια ή για να φωτίσεις τα γενικότερα μέρη του προσώπου σου που επιθυμείς, το Concealer Brush #504 είναι αυτό που χρειάζεσαι. Το πυκνό τρίχωμα σε συνδυασμό με τον λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό του προσφέρει την ευκολία που χρειάζεται ώστε να καλύψεις τυχόν σημάδια, μαύρους κύκλους ή ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς.

Πινέλο πούδρας:

Για την εφαρμογή της πούδρας, χρειάζεσαι ένα πινέλο που διαθέτει μεγάλες, φουντωτές και απαλές τρίχες, έτσι ώστε να γίνει σωστή και ομοιόμορφη εφαρμογή. Το Powder Brush #527 είναι η ιδανική επιλογή για αυτή τη χρήση καθώς δεν επιτρέπει την υπερβολική ποσότητα πούδρας η οποία θα οδηγήσει σε ένα cakey look, το οποίο δε θέλουμε. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για την εφαρμογή ρουζ ή bronzer.

Πινελο contouring:

Για το contouring, χρειαζόμαστε ένα πινέλο το οποίο έχει σχήμα που διευκολύνει στον σχηματισμό γωνιών του προσώπου. Το Angled Contour #526 έχει ακριβώς αυτή την ειδική γωνιακή μορφή που επιτρέπει τον σωστό σχηματισμό γωνίας αλλα ταυτόχρονα χαρίζει ένα ομοιόμορφο blending χάρη στις πυκνές τρίχες του.

Πινέλο Ρουζ:

Για να δώσεις το χρώμα που επιθυμείς στα μήλα σου χρειάζεσαι ένα πινέλο το οποίο διαθέτει πυκνό τρίχωμα με απαλή υφή και μεγάλη επιφάνεια, κάτι δηλαδή σαν το Blush Brush #509Το στρογγυλό αυτό του σχήμα επιτρέπει στο χρώμα που θα επιλέξεις να αγκαλιάσει τα ζυγωματικά σου και να σου προσφέρει ένα ζεστό χρωματισμό στο πρόσωπό σου.

Πινέλο σκιάς:

Το κεφάλαιο σκιά είναι λίγο πιο περίπλοκο, καθώς το κάθε eye look που επιθυμείς να κάνεις, προϋποθέτει και διαφορετικό πινέλο. Τα πιο βασικά εργαλεία που θα χρειαστείς όμως είναι το Eyeshadow Brush #522 το οποίο επιτρέπει την ομαλή εφαρμογή της σκιάς στην επιφάνεια του ματιού, καθώς  το φουντωτό και πυκνό του τρίχωμα είναι κατάλληλο για blending. Στη συνέχεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Eye Shadow Brush #528  του οποίου η πιο πεπλατυσμένη μορφή μπορεί να σε βοηθήσει στην εφαρμογή μιας πιο ιδιαίτερης υγρής ή αστραφτερής σκιάς που ενδεχομένως να θες να είναι πιο σχηματισμένη και οχι τοσο blended. Αν επιθυμείς να προσθέσεις στο look σου και eyeliner, δεν εχεις παρα μονο να παρεις το Flat Eyeliner Brush #501 και να ακολουθήσεις τη διαδικασία που θα έκανες για να σχηματίσεις τη γραμμή που θέλεις με το eyeliner σου.

Πινέλο για φρύδια:

Εδώ έχεις δύο επιλογές. Αρχικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βουρτσάκι Eyelash & Eyebrow Brush #500 το οποίο θα σου χαρίσει ένα ομοιόμορφα χτενισμένο φρύδι και θα ανοίξει το δρόμο στο Eyebrow Brush #521 για να γεμισει το φρύδι σου με το χρώμα που έχεις επιλέξει. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το βουρτσάκι για να χτενίσεις ακομα μια φορά τα φρύδια σου για να τα στρώσεις μετα την εφαρμογή του χρώματος.

Πινέλο highlighter:

Για την εφαρμογη του highlighter χρειάζεσαι το πινέλο με το ίσως πιο χαρακτηριστικό σχήμα, αυτο της βεντάλιας, Το Small Fan Brush #506 λοιπόν σου επιτρέπει την ομοιόμορφη εφαρμογή και διανομή λαμψης πάνω στα ζυγωματικά ή όπου αλλού εσύ επιλέξεις χάρη στην μεγάλη επιφάνεια που καλύπτει λόγω του σχήματος του.

Πινέλο για χείλη:

Το τελευταίο step σε κάθε make up routine είναι εφαρμογή του κραγιόν. Τα πινέλα χειλιών σου επιτρέπουν να απλώσεις συγκεντρωτικά το κραγιόν σου και λειτουργούν ως οδηγός για να δώσεις το σχήμα που επιθυμείς στα χείλη σου και ύστερα να απλώσεις την απόχρωση. Συνήθως επιλέγουμε ένα λεπτό πινελάκι με σκληρές τρίχες και μικρή επιφάνεια ωστε να κατευθύνουμε καλύτερα το προϊόν.